'Polletje kapen' next level: kampioensrap moet op één

'Polletje kapen' next level: kampioensrap moet op één

De supporters van Feyenoord ‘kaapten’ dit seizoen de nodige polletjes. Zo wordt er bij Voetbal Inside bijna iedere week een speler van Feyenoord gekozen tot Speler van de Week en bestond het Gouden Elftal van Fox Sports bijna geheel uit Feyenoorders. De mannen van de Kein Geloel-podcast willen nu een stap verder gaan.

De populaire podcast, die iedere dinsdagochtend op FR12.nl verschijnt, heeft met rapper Vieira Nkosi het nummer ‘Coolsingel’ uitgebracht. Deze track moet komende zaterdag op één binnenkomen in de Spotify Top 40. "Als een halve Kuip de track zaterdag 10 keer afspeelt op Spotify, maken we met 250.000 luisterbeurten een grote kans om de Top 40 binnen te stormen", aldus de makers van de podcast.

Op een Facebook-evenement, aangemaakt voor deze actie, is meer informatie te vinden over het nieuwe ‘polletje kapen’. Klik hier om de Facebook-pagina te bezoeken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties