Van Wonderen: ''Feyenoord blijft belangrijk voor me''

Van Wonderen: ''Feyenoord blijft belangrijk voor me''

Kees van Wonderen was tussen 1996 en 2004 actief bij Feyenoord. De verdediger werd onder meer landskampioen met de Rotterdammers. Momenteel is hij werkzaam bij de KNVB als trainer van Oranje onder de 17 jaar.

Van Wonderen heeft vertrouwen in drie Feyenoorders die hij regelmatig oproept. ''Zeker, Feyenoord heeft traditioneel goede jeugdspelers. Dylan Vente, Tyrell Malacia en Jordy Wehrmann is een aantal namen dat in de toekomst ver kan komen,'' zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

''Ik heb daar natuurlijk heel veel meegemaakt en ik ken de club goed, Feyenoord blijft belangrijk voor me,'' reageert Van Wonderen op de vraag of hij ooit wil terugkeren in Rotterdam. ''Aan de andere kant is het ook leerzaam om bij een club of organisatie aan de slag te gaan die je niet kent. Eigenlijk zoals ik nu doe bij de KNVB.''

Zondag speelt Feyenoord tegen Excelsior. ''Ik denk dat het een nerveuze wedstrijd wordt. Feyenoord wint met 1-3. Zo'n kampioenswedstrijd is natuurlijk een gekke wedstrijd. Er zijn veel factoren die je kunnen afleiden. Zo kun je bijvoorbeeld al bezig zijn met het feest dat losbarst bij een kampioenschap. Maar ik verwacht dat ze rustig blijven en het gaan redden.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties