Feyenoord komt 'zeer spoedig' met informatie kaartverkoop

Feyenoord komt 'zeer spoedig' met informatie kaartverkoop

Duizenden supporters willen graag de kampioenswedstrijd van Feyenoord bekijken op grote schermen in De Kuip. De club heeft vorige week woensdag bekend gemaakt een groot evenement te organiseren in haar stadion, waar de spelers ook zullen worden gehuldigd, wanneer het van Excelsior weet te winnnen.

Veel supporters vragen zich nu af hoe het mogelijk is om kaarten te kopen. Feyenoord hoopt dat snel bekend te maken. ''We schreven op z'n vroegst vandaag. Maar we komen spoedig met meer nieuws,'' schrijft de club op Twitter.

Wel is bekend dat kaarten voor het evenement op zondag 7 mei € 10,- kosten per stuk. Seizoenkaarthouders krijgen als eerste de mogelijkheid om kaarten (één per seizoenkaart) te kopen.

Update 19:29: Feyenoord plaatst komende zondag vier grote schermen in De Kuip, waarop supporters de uitwedstrijd tegen Excelsior (aanvang 14:30 uur) live kunnen volgen. De schermen van tien bij vijf meter per stuk worden geplaatst ter hoogte van de middencirkel, waardoor de club alle supporters met een seizoenkaart in staat stelt om het duel waarin de landstitel kan worden behaald in het stadion te bekijken. (Lees meer)

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties