Hasselbaink: ''Ik denk dat we het wel gaan verpesten''

maandag 1 mei 2017 18:16 124.740 keer bekeken 221 reacties Pro Shots

Oud-Feyenoorder Luigi Bruins vindt het 'apart' dat Feyenoord juist in het stadion van zijn Excelsior kampioen kan worden. "Je hebt gewoon liever niet dat er een ploeg in jouw stadion kampioen wordt. Het liefst heb je dat het feestje ergens anders gevierd wordt, maar het is niet anders. Bij ons is er nog wel de focus dat wij hun kampioenschap kunnen uitstellen."

Veel supporters van Feyenoord verwachten 'gewoon' een grote overwinning van de koploper. Nigel Hasselbaink van Excelsior haalt daar voor de camera van VI tv zijn schouders voor op. "Ze mogen het zeggen en ze kunnen het ook zeggen, want ze hebben een heel goed seizoen gedraaid. Vanaf dag 1 bovenaan, maar ik denk niet dat het zo gemakkelijk zal gaan."

"We hebben in de kleedkamer al wel een paar keer gehoord 'we hebben al eerder een feestje verpest, dus dat gaan we zondag weer doen' (AZ verspeelde het kampioenschap tien jaar geleden op Woudenstein), want je wilt er zelf natuurlijk ook gewoon in blijven. Ik denk dat we het wel gaan verpesten."

Gerelateerd nieuws
221 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 92 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71857 leden - Op dit moment zijn 629 mensen actief, waarvan 196 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved