Vader en zoon reizen 16.000 kilometer voor Feyenoord

vrijdag 28 april 2017 21:09 164.395 keer bekeken 203 reacties Pro Shots

Feyenoorders uit alle windstreken komen bij een kampioenschap van Feyenoord naar De Kuip en/of de Coolsingel.  Zo ook Feyenoordsupporter Dick Heintz. Ondanks zijn verhuizing naar Australië in 2002 is hij Feyenoorder in hart en nieren gebleven. Feyenoord speelt altijd als het nacht is in Australië. "Ik heb mijn telefoon naast mijn bed liggen en dan kan ik het niet laten om even stiekem te kijken wat ze hebben gedaan."

Hij heeft inmiddels een in 2004 geboren zoon: Oliver, zo vertelt hij aan Radio Rijnmond. "Hij heeft vanaf zijn geboorte een Feyenoorshirt. Hij is fanatiek voetballer en tijdens trainingen loopt hij in een Feyenoordshirt. En ik laat hem de hoogtepunten van de wedstrijd zien, af en toe ook van vroeger."

Omdat Dick aan zijn zoon beloofd had naar Nederland te gaan als Feyenoord kampioen zou worden, kunnen de vliegtickets geboekt worden. Maar liefst 16.000 kilometer scheiden vader en zoon van De Kuip. Ze kijken erg uit naar hun aankomst op 7 mei in Rotterdam. "We hadden gehoopt dat het niet zo lang zou duren, maar we zijn allemaal excited om te komen."

Dick en zijn zoon hopen zelfs nog op meer. "Ik wil heel graag met Oliver een wedstrijd in de Kuip zien. Ik ben hard bezig om iets te regelen voor de seizoensfinale tegen Heracles, maar alles is uitverkocht. Als we er toch bij kunnen zijn, zou dat helemaal fantastisch zijn!"

Gerelateerd nieuws
203 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 50 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 996 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved