''In het stadion wordt het lied opeens weer gezongen''

''In het stadion wordt het lied opeens weer gezongen''

Het is aan de trouwe Feyenoord-supporter vast niet onopgemerkt voorbij voorbij gegaan: de spandoeken van FSV De Feijenoorder. Vanaf de thuiswedstrijd tegen PSV was er elke week een spandoek te zien met een regel uit het clublied ‘Feyenoord we houden van die club’. “In het stadion wordt het opeens weer gezongen ja, dankzij ons”, zegt Eduard Cachet van De Feijenoorder trots tegen het Algemeen Dagblad.

Toch had niet iedereen direct de achterliggende gedachte achter de spandoeken door. “Bij het tweede spandoek herkende een aantal supporters het lied. Velen hadden het pas afgelopen weekend door toen de NOS bij Studio Voetbal een compilatie maakte van de spandoeken op de muziek. We hebben ontzettend veel reacties gekregen.”

Nu het hele refrein van het nummer is gebruikt, doemt de vraag op hoe De Feijenoorder deze actie kan overtreffen in de laatste twee wedstrijden. De Kuip vullen met alle spandoeken, zoals verschillende supporters opperden is volgens Cachet geen optie. “De ongeschreven regel is dat een spandoek maar één keer gebruikt mag worden. Onze eerdere actie schept een verwachting. We gaan ook zeker iets doen, maar daar ga ik niks over zeggen!

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties