Lof voor Gio: ''Heeft aangetoond een echte coach te zijn''

Lof voor Gio: ''Heeft aangetoond een echte coach te zijn''

Giovanni van Bronckhorst is hard op weg naar zijn tweede prijs in twee jaar als hoofdtrainer. De trainer van Feyenoord won vorig seizoen de KNVB Beker en niets lijkt het landskampioenschap dit seizoen nog in de weg te staan. Johan Derksen, analist bij Voetbal Inside, is onder de indruk van de trainer.

“Ik heb zeker niet gejuicht gisteren, na de wedstrijd van Feyenoord”, begint De Snor. “Wel heb ik genoten van Feyenoord, de ware kampioen. Van Bronckhorst heeft aangetoond een echte coach te zijn. Hoe hij de situatie rondom Dirk Kuyt managede door hem er gewoon naast te zetten. Dat is niet makkelijk en zorgt voor onrust in de groep en bij het publiek.”

“Hij deed het toch”, vervolgt hij. “Kuyt is aantoonbaar matig. Iedereen nam het ook aan en vond dat de beste oplossing. Eigenlijk wordt hij niet gemist. Kuyt is de ideale twaalfde man. Je moet het wel kunnen managen, met iemand die altijd de grote ster is geweest.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties