''Feyenoord was beter, maar wij waren shit''

''Feyenoord was beter, maar wij waren shit''

Guram Kashia is woedend over de verloren wedstrijd van zijn club tegen Feyenoord. De Rotterdammers kwamen vrij gemakkelijk op voorsprong in Arnhem en kwamen geen moment in de problemen. De manier waarop de wedstrijd uit handen werd gegeven zint de de Georgische verdediger totaal niet, dit laat hij weten in gesprek met De Gelderlander.

"Feyenoord was beter, maar wij waren shit. En dan helemaal die eerste helft. Die leek nergens op", aldus de teleurgestelde Kashia. De aanvoerder van Vitesse wil niks weten over dat zijn ploeg zich wilde sparen. "Natuurlijk hebben wij de wedstrijd niet weggegeven. We stonden er gewoon niet. Ik ga er geen zaken bij halen. Dat we niet scherp waren vanwege de bekerfinale. Of dat we geen kaarten wilden pakken. Dat is onzin."

Kashia hoopt de wedstrijd tegen Feyenoord zo snel mogelijk te vergeten en zich te focussen op de bekerfinale van volgende week. ''We staan voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Misschien wel voor het leven. Dus we moeten niet meer achterom gaan kijken. Het is maandag trainen en meteen alles richten op de volgende wedstrijd. We hebben een hele week voor AZ.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties