Tatoeëerder belooft selectie gratis kampioenstattoo

Tatoeëerder belooft selectie gratis kampioenstattoo

Met nog twee wedstrijden te gaan en vier punten voorsprong op de nummer twee kan het niet meer misgaan voor Feyenoord. De club kan bij een goed resultaat tegen Excelsior kampioen van Nederland worden. De afgelopen weken zijn er al meerdere supporters die aan tatoeage Feyenoord kampioen hebben laten plaatsen, na de overwinning op Vitesse loopt het helemaal storm met de aanvragen.

''Na het verlies van Ajax zakte de vraag eventjes in. Na de zeges op Vitesse en FC Utrecht is het echt een gekkenhuis. Vanochtend stonden ze hier al rijen dik voor de zaak,'' zegt Ralph Moelker van Tattoo Bob in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De Feyenoordtatoeëerder heeft de complete selectie van Feyenoord ook een kampioensbonus beloofd. Wanneer de Rotterdamse club daadwerkelijk kampioen wordt, zet Moelker een gratis kampioenstatoeage. ''Desnoods zet ik die tijdens de huldiging op het bordes.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties