Elia over Ajax: ''Wij laten het zien op het veld''

Elia over Ajax: ''Wij laten het zien op het veld''

Feyenoord zou na de wedstrijd tegen Ajax een flinke mentale tik gekregen hebben. Ook zouden de Rotterdammers nog meerdere malen punten laten liggen in de resterende wedstrijden. Toch liet Feyenoord in de wedstrijden na de Klassieker één keer punten liggen en staan de Rotterdammers nog altijd bovenaan.

“Zij doen het een beetje met hun mond, wij laten het op het veld zien”, zegt Eljero Elia in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Of ik me stoor aan hun woorden? Nee, het hoort er ook een beetje bij. Bovendien interesseert het mij helemaal niks wat ze daar vinden.”

“Of ik die wedstrijd ga kijken in de bus? Normaal gesproken kijk ik niet, maar nu misschien toch. Met één oog want ik wil ook FIFA spelen op de terugweg. We hebben nog niets, dat weten we. Maar Ajax zou wel eens punten kunnen verspelen in Eindhoven. En als dat niet het geval is, moeten we het zelf maar afmaken in de laatste twee wedstrijden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties