Tonny Vilhena hoopt op puntverlies Ajax tegen PSV

Tonny Vilhena hoopt op puntverlies Ajax tegen PSV

Feyenoord heeft de, op papier, lastigste wedstrijd van de slotfase van de competitie winnend weten af te sluiten. De Rotterdammers hoeven daardoor alleen nog te winnen in de uitwedstrijd tegen Excelsior en de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Wanneer Ajax, de huidige nummer twee van de competitie, zondagmiddag punten laat liggen tegen PSV kan een kampioensfeestje mogelijk eerder gepland worden. “Ik hoop dat ze nog punten verspelen”, zegt Tonny Vilhena tegenover Fox Sports.

“Maar het kan ook voor ons altijd nog misgaan”, vervolgt hij. “Elke wedstrijd is anders en je weet nooit hoe het bij Excelsior kan lopen. Dat kan ook een moeilijke wedstrijd worden. Deze wedstrijd geeft wel vertrouwen en dat nemen we mee.”

Ook in de uitwedstrijd tegen Excelsior zullen er veel supporters van Feyenoord aanwezig zijn. Zowel in het uitvak als de thuisvakken. “Zoiets heb ik ook gehoord ja, dat er veel supporters naar die wedstrijd komen. Dat is heel mooi dus ik hoop dat weer op een overwinning.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties