Jørgensen trots: ''Grote stap richting kampioenschap gezet''

zondag 23 april 2017 16:27 55.310 keer bekeken 65 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft zondagmiddag opnieuw een grote stap richting het kampioenschap gezet. De Rotterdamse ploeg won in Arnhem vrij gemakkelijk met 2-0 van Vitesse. Nicolai Jørgensen was de grote man aan de kant van Feyenoord door twee keer te scoren.

“We hebben veel gesproken over deze wedstrijd”, zegt de Deense spits tegenover Fox Sports. “Ik denk dat we vanaf minuut één lieten zien dat wij voor meer speelden dan Vitesse. Er staan nu nog twee moeilijke wedstrijden op het programma. We moeten dan hetzelfde geven als vandaag. De competitie is nog niett gespeeld, we moeten zo blijven spelen. We hebben wel een grote stap gezet.”

“Ik heb even niet gescoord en vandaag twee keer”, vervolgt hij. “Ik ben erg blij met die doelpunten. De eerste treffer was een echte spitsengoal. Bij het tweede doelpunt was er een mooie assists van Jens Toornstra waarna ik de bal over de lijn tikte. Complimenten voor de arbitrage dat ze zagen dat de bal over de lijn was.”

Gerelateerd nieuws
65 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 44 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74190 leden - Op dit moment zijn 778 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved