''Dat kan zomaar het beslissende puntje zijn geweest''

''Dat kan zomaar het beslissende puntje zijn geweest''

Patrick Paauwe juicht aanstaande zondag voor Feyenoord én PSV. De voormalig verdediger van de Rotterdammers hoopt vurig op een kampioenschap voor de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst.

''Ik heb acht jaar bij Feyenoord gespeeld en de laatste titel meegemaakt. We hadden pas een reünie met het kampioensteam van 1999 en dan besef je weer wat zoiets allemaal losmaakt. Het zou fantastisch zijn als het weer een keer lukt'', zegt hij in het Algemeen Dagblad.

De druk is hoger dan in 1999. ''Als speler moet je onverstoorbaar blijven. Dat lijkt misschien gemakkelijk, maar is niet voor iedereen weggelegd. Feyenoord heeft geen slecht programma de komende weken en bewees allang dat het af kan rekenen met de ploegen die nu nog de tegenstander zijn. Zo simpel is het.''

En Feyenoord beschikt ook in het slot van de competitie over veerkracht. ''Wat ik knap vond, was dat Feyenoord twee weken geleden de 2-0 in Zwolle nog naar 2-2 omboog. Het leverde maar een punt op, maar dat kan zomaar het beslissende puntje zijn geweest.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties