Guidetti: ''Ik bid elke dag dat Feyenoord kampioen wordt''

Guidetti: ''Ik bid elke dag dat Feyenoord kampioen wordt''

De titelrace in de Eredivisie houdt veel supporters van Feyenoord in spanning. De Rotterdamse club staat nog altijd bovenaan in de Eredivisie, maar de voorsprong op nummer twee Ajax bedraagt slechts één punt. Ook publiekslieveling John Guidetti volgt (uiteraard) de titelrace aandachtig.

“Ik bid elke dag dat Feyenoord kampioen gaat worden”, zegt de oud-spits van Feyenoord tegenover Fox Sports. “Dat verdienen ze en zij hebben het hele seizoen het beste voetbal gespeeld. Het wordt spannend in de komende weken maar ik hoop echt dat Feyenoord the king of Holland gaat worden, zoals altijd.”

Wanneer de Rotterdamse club daadwerkelijk de titel in de wacht weet te slepen, is Guidetti waarschijnlijk niet van de partij op de Coolsingel. “Ik doe nu mijn ding en dit is niet mijn jaar bij Feyenoord. Het is het seizoen van de spelers van nu en de supporters, zij moeten het feestje vieren", aldus de spits, die op 29 januari 2012 drie keer scoorde tegen de aartsrivaal. "Wel zal ik thuis het kampioenschap vieren als het gebeurt. Het zal mij heel trots maken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties