Hugo Borst voorspelt overwinning Feyenoord tegen Vitesse

Hugo Borst voorspelt overwinning Feyenoord tegen Vitesse

Feyenoord vervolgt zondagmiddag de titelrace in Arnhem. In de GelreDome neemt de ploeg van Giovanni van Bronckhorst het op tegen Vitesse. In aanloop naar de wedstrijd kwamen er verschillende complottheoriën. Zo zou spits Ricky van Wolfswinkel expres een gele kaart tegen Excelsior hebben gepakt, waardoor hij de wedstrijd tegen Feyenoord mist.

“Het is wel heel raar dat Van Wolfswinkel in de blessuretijd die kaart pakte”, stelt Hugo Borst in De Betweters. “Als je het bewust wil doen, doe je dat ergens in de tweede helft. Dan ben je er zeker van dat het lukt. Aan de andere kant is het wel zo dat hij vroeger voor Feyenoord was. Hij heeft op z’n minst dus sympathie voor Feyenoord, net zoals Henk Fraser.”

“Toch denk ik dat Vitesse zondag niet van Feyenoord wint”, vervolgt de analist. “Ook omdat zij een week later de bekerfinale tegen AZ spelen. Die jongens gaan er echt niet voor honderd procent in tegen Feyenoord”, zegt hij. “Maar dat komt meer door die bekerfinale dan dat individuen binnen dat team het Feyenoord zo gunnen”, voegt mede-analist Koert Westerman toe.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties