'Feyenoorder' Leerdam hoopt op kampioenschap oude club

woensdag 19 april 2017 15:01 105.315 keer bekeken 418 reacties Pro Shots

Kelvin Leerdam staat zondagmiddag tegenover zijn oude club Feyenoord. De verdediger maakte in de zomer van 2013 de transfervrije stap van de Rotterdamse club naar Vitesse, waar hij nog altijd onder contract staat. Komende weekend kan hij zijn oude club een goede dienst bewijzen.

Bij een overwinning van Feyenoord op Vitesse zijn de Rotterdammers nog een stap dichterbij de titel. Toch lijkt de 26-jarige Leerdam alles op alles te zetten tegen zijn oude club. “Wij gaan onze plicht doen”, vertelt hij in gesprek met De Gelderlander. “We werken niet voor niets een hele week toe naar die wedstrijd. We willen gewoon winnen.”

“Ik ben blij dat ze het goed doen dit seizoen”, vervolgt Leerdam. “En natuurlijk hoop ik als Feyenoorder dat ze kampioen worden. Maar volgende week is voor ons gewoon weer een belangrijke wedstrijd. Wij moeten scherp blijven, er staan als team en deze kater wegspoelen.”

Gerelateerd nieuws
418 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 87 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 541 mensen actief, waarvan 183 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved