'Feyenoorder' Leerdam hoopt op kampioenschap oude club

'Feyenoorder' Leerdam hoopt op kampioenschap oude club

Kelvin Leerdam staat zondagmiddag tegenover zijn oude club Feyenoord. De verdediger maakte in de zomer van 2013 de transfervrije stap van de Rotterdamse club naar Vitesse, waar hij nog altijd onder contract staat. Komende weekend kan hij zijn oude club een goede dienst bewijzen.

Bij een overwinning van Feyenoord op Vitesse zijn de Rotterdammers nog een stap dichterbij de titel. Toch lijkt de 26-jarige Leerdam alles op alles te zetten tegen zijn oude club. “Wij gaan onze plicht doen”, vertelt hij in gesprek met De Gelderlander. “We werken niet voor niets een hele week toe naar die wedstrijd. We willen gewoon winnen.”

“Ik ben blij dat ze het goed doen dit seizoen”, vervolgt Leerdam. “En natuurlijk hoop ik als Feyenoorder dat ze kampioen worden. Maar volgende week is voor ons gewoon weer een belangrijke wedstrijd. Wij moeten scherp blijven, er staan als team en deze kater wegspoelen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties