''Dit gaat Feyenoord never nooit meer weggeven''

dinsdag 18 april 2017 13:10 110.040 keer bekeken 315 reacties Pro Shots

Feyenoord viert in mei het eerste kampioenschap sinds 1999. Althans, dat verwacht Martijn Krabbendam, Feyenoor-watcher van Voetbal International. De Rotterdammers hebben nog drie wedstrijden op het programma staan, waarvan twee uitwedstrijden, maar de journalist voorziet weinig problemen voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

“In de Kuip verliest Feyenoord sowieso geen wedstrijd meer”, stelt Krabbendam in het Fox Sports-programma Natafelen. “Ze spelen tegen Vitesse een week voordat zij in de bekerfinale staan. Bij Excelsior staat een keeper onder de lat die eigenlijk van Feyenoord is en het stadion zit vol met Feyenoord-supporters. Alles valt nu op zijn plaats. Dit gaat Feyenoord never nooit meer weggeven, daar hoef je niet bang voor te zijn.”

“Ik wil niet zeggen dat Warner Hahn tegen Feyenoord expres minder goed gaat keepen, maar ik denk dat de druk ontzettend groot voor hem zal zijn. Feyenoord kan eindelijk kampioen worden en dan sta je daar als huurling van Feyenoord. Ga er maar aanstaan op zo’n moment”, aldus Krabbendam. “Feyenoord heeft al die hulp toch niet nodig?”, voegt Kenneth Perez toe. “Ze staan nu ook op eigen kracht bovenaan, dan zullen die laatste drie wedstrijden ook wel lukken.”

Laatste headlines
315 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 117 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64051 leden - Op dit moment zijn 697 mensen actief, waarvan 310 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting