Toornstra: ''Ajax roept wekelijks iets over ons''

Toornstra: ''Ajax roept wekelijks iets over ons''

Peter Bosz denkt dat Feyenoord in de resterende drie wedstrijden nog punten laten liggen. In Rotterdam horen ze de woorden van de Ajax-trainer aan en worden de schouders opgehaald. ''Wekelijks hoor je ze weer iets over ons roepen'', aldus Jens Toornstra in het Algemeen Dagblad.

''Ach, laat ze daar maar praten, dan laten wij het wel zien op het veld. We halen er echt alleen maar meer energie uit. Nee, we ergeren ons er niet eens aan. Zij hebben tegen Schalke 04 heel aardig gespeeld, maar het zegt allemaal niets'', vindt de middenvelder én maker van de 1-0 tegen FC Utrecht.

Dat betekent echter niet dat Feyenoord denkt dat ze de laatste duels wel eventjes gaan pakken. ''We juichen ook niet te vroeg'', zegt Toornstra. ''Ook Vitesse-uit winnen we niet vanzelf. Dat weet iedereen.'' Het laatste duel is thuis. ''De spanning zal blijven, maar de wisselwerking in de Kuip is uniek'', zegt trainer Giovanni van Bronckhorst. ''Het Legioen neemt mijn ploeg op sleeptouw.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties