El Ahmadi: ''Ik wil mijn moeder trots maken''

El Ahmadi: ''Ik wil mijn moeder trots maken''

Met nog drie wedstrijden op het programma komt het kampioenschap voor Feyenoord steeds dichterbij. De Rotterdammers wonnen zondag van FC Utrecht (2-0) en moeten nog op bezoek bij Vitesse en Excelsior. Op de laatste speeldag komt Heracles Almelo op bezoek in de Kuip.

“We kunnen nu echt geschiedenis schrijven", zegt Karim El Ahmadi in gesprek met ELF Voetbal. "Ik heb nog nooit een titel gewonnen. Iedereen leeft mee. Zoals mijn moeder. Ze belt altijd een paar uur voor de wedstrijd. Ik wil haar trots maken."

Ook Jens Toornstra droomt van een kampioenschap met Feyenoord. “Het besef dat we historie kunnen schrijven is zeker aanwezig. We willen het allemaal meemaken. Ik ben een keer eerder kampioen geworden bij de senioren. Dat was bij Alphense Boys.”

“En voor de andere kampioenschappen moeten we terug naar de F-jes en de E-tjes”, vervolgt Toornstra. “Met een bosje bloemen en een frietje met na de wedstrijd. Nu gaat er vast iets meer gebeuren als het eenmaal zo ver is.”

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties