''Kernploeg van Feyenoord hoeft van niemand bang te zijn''

zondag 16 april 2017 21:46 194.595 keer bekeken 450 reacties Pro Shots

Feyenoord watcher Iwan van Duren was zeer te spreken over de 2-0 overwinning van Feyenoord op FC Utrecht. "Utrecht is de ploeg in vorm, Feyenoord had de kansen nog beter uit kunnen spelen, maar het is niet niks waar je tegen speelt. Gezien de druk die er toch op de wedstrijd zat was het een overtuigende overwinning."

Tegenover VI Radio legt hij uit dat een compleet Feyenoord bijna niet af te stoppen is. "Ze missen er vandaag een (Karsdorp - red.) en als de kern er staat, dan zijn ze al een jaar lang door niemand weggespeeld. Dat zag je vandaag weer terug: die vastigheden en die duidelijkheden. Toornstra natuurlijk, die zijn traditionele goal meepakt. Je ziet ook wat voor verschil Jorgensen maakt. De kernploeg van Feyenoord hoeft van niemand bang te zijn en dat zag je vandaag gewoon weer terug."

Van Duren heeft ook nog lovende woorden over voor Eljero Elia. "Als je hoort hoe vaak hij ovationeel wordt toegejuicht en hoe vaak hij beslissend is, dan begint het zo langzamerhand ook het seizoen van Elia te worden, ook al was hij vaak geblesseerd. Iedere keer als hij er is, is hij van meerwaarde voor Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
450 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 111 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66069 leden - Op dit moment zijn 675 mensen actief, waarvan 120 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved