Wereldgoal Elia: ''Hij zat er echt lekker in''

Wereldgoal Elia: ''Hij zat er echt lekker in''

Feyenoord rekende zondagmiddag in de eigen Kuip af met FC Utrecht: 2-0. Het ging niet altijd even makkelijk voor de Rotterdammers, maar tweede prima doelpunten van Jens Toornstra en Eljero Elia velden het lot van de Domstedelingen. Feyenoord maakt zich nu op voor de laatste drie finales van het seizoen op weg naar de gedroomde landstitel.

Doelpuntenmaker Elia over zijn treffer. ''Hij zat er echt lekker in. Ik was al een tijdje de één-op-één aan het zoeken. Ik voelde bij de aanname al dat als ik hem goed raakte hij erin zou zitten'', aldus de vleugelflitser tegenover Fox Sports.

Na een moeizame eerste helft werd de score na rust snel geopend. ''Hij viel heel mooi met de pass van Boptteghin op Jorgensen en de goal van Toornstra. Na rust hebben we hun gelijk vastgezet, waardoor we beter in ons spel kwamen.''

Last van spanning was er niet. ''Thuis verliezen we bijna nooit.'' Het gevoel van Elia zegt dat Feyenoord het niet meer weg gaat geven. ''Maar we moeten niet te hard van stapel gaan lopen. Vorige week speelden we nog gelijk. We moeten onze kop erbij houden.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties