''Misschien is hij niet zo goed als we allemaal dachten''

''Misschien is hij niet zo goed als we allemaal dachten''

Deze week werd bekend dat Feyenoord na dit seizoen afscheid gaat nemen van Lucas Woudenberg en Marko Vejinovic. Volgens NOS-commentator Arman Avsaroglu is Vejinovic mentaal niet sterk genoeg om te slagen in De Kuip. De commentator verwacht ook dat het einde verhaal is voor Simon Gustafson. De middenvelder komt dit seizoen nauwelijks aan spelen toe.

"Vejinovic komt niet meer aan de bak. Voor hem is er geen plaats meer. Misschien geven ze hem in de voorbereiding nog een kans, maar dat denk ik niet. Hij is mentaal niet sterk genoeg", zegt Avsaroglu op de website van de NOS. "In de voorbereiding speelde hij zo nu en dan fantastisch, maar het komt er gewoon niet uit."

"Hij vertelde ook dat hij voor zijn basisplaats in de Europa League tegen Zorja Luhansk erg nerveus was,'' vervolgt Avsaroglu. ''Daarbij had hij veel last van de doodsbedreigingen die hij vorig jaar winter kreeg na de serie nederlagen."

De 27-jarige Marko Vejinovic heeft nog een contract tot 2019 bij Feyenoord. Zijn zaakwaarnemer wil tegenover niets zeggen over de toekomst bij de Rotterdamse club. "Dat zijn vragen die hijzelf moet beantwoorden", klinkt het.

Journalist Arman Avsaroglu twijfelt aan de kwaliteiten van de 22-jarige Gustafson. "Misschien is hij niet zo goed als we allemaal dachten. Van Bronckhorst zegt steeds dat Gustafson in een moeilijke fase zit. Ik denk dat anderen gewoon beter zijn. Als Tonny Vilhena vertrekt, zullen ze bij Feyenoord niet zeggen dat ze zijn opvolger al in huis hebben."
[poll=331]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties