Van Bronckhorst: ''Moe van gunfactor? Nee, mooi toch''

Van Bronckhorst: ''Moe van gunfactor? Nee, mooi toch''

Giovanni van Bronckhorst zette gisteren bij de persconferentie al direct de toon. De hoofdtrainer van Feyenoord zag vrijdagmiddag dat de regionale zender RTV Rijnmond een jongetje te gast had.

''Ha, is het een kidspersconferentie'', jubelde Van Bronckhorst volgens het Algemeen Dagblad. ''Heb je nog een vraag, kleine journalist? Niet? Jammer, had eindelijk eens een intelligente vraag kunnen opleveren.'' Het is typerend voor de coach. Hij is altijd de rust zelve, ook al proberen velen zijn ploeg gevoelens van angst in te praten.

Van Bronckhorst wil dan ook niets weten van een mental coach in de laatste belangrijke weken van de competitie. ''Spanning? Ja, spanning ja'', zegt hij. ''Hoort erbij, hè. Zeker in de top. Dat moet je juist willen toch? Een mental coach? Nee, niet nodig. In de selectie praten de spelers die al eens kampioen zijn geworden met de jongens die dat nog niet hebben meegemaakt. Dat zie ik als een goed teken.''

Tegenover De Telegraaf ging hij in de op de gunfactor vanuit de KNVB. ''Of ik daar moe van word? Moe van de gunfactor? Nee, hoor, mooi toch dat iedereen het over Feyenoord heeft...''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties