Feyenoord schakelt geen mental coach in

Feyenoord schakelt geen mental coach in

Met nog vier wedstrijden te gaan en één punt voorsprong op de nummer twee is het ongekend spannend in de Eredivisie. De druk is enorm bij Feyenoord en dat kan ook verlammend werken op de spelersgroep. Diverse oud-voetballers en analisten geven dan ook aan dat de spelers van Feyenoord moeten praten met een mental coach.

Eric Botteghin heeft hier geen behoefte aan. ''Die is er niet en die hebben we ook niet nodig,'' reageert de verdediger in gesprek met RTV Rijnmond. ''We hebben volop vertrouwen in een goede afloop.'' Feyenoord speelt aanstaande zondag in De Kuip tegen FC Utrecht. Daarna wachten nog de wedstrijden tegen Vitesse, Excelsior en Heracles.

In de resterende wedstrijden gaat Feyenoord geen andere tactiek of opstelling gebruiken. ''We staan al het hele seizoen bovenaan, dus waarom zou je dan nu ineens andere dingen doen,'' zegt Botteghin. ''We zijn juist blij dat we in deze situatie zitten, we hebben een goede trainingsweek achter de rug en zijn klaar voor FC Utrecht.''

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties