Feyenoord-supporters brengen opnieuw jaarboek uit

Feyenoord-supporters brengen opnieuw jaarboek uit

Het is inmiddels een begrip onder Feijenoorders: het Feyenoord jaarboek van Postbus 1908 dat je na afloop van een seizoen meeneemt op de wonderbaarlijke reis die het Legioen het voorbije Jaar Met Feyenoord weer heeft afgelegd. En ook kort na afloop van dit -hopelijk- historische seizoen zal er weer een jaarboek verschijnen. Voor Feijenoorders, Door Feijenoorders. En daar willen we gelijk een prachtige kanttekening bij plaatsen: Ons boek komt er. Hoe dan ook. Bij een glorieus of een desastreus einde!

Verwacht geen gortdroge verslagen van zaaddodende wedstrijden, maar heerlijke verhalen over wat al die Feijenoorders dit seizoen weer meemaakten tijdens, maar vooral rondom wedstrijden van hun club. Feijenoorder ben je namelijk niet alleen negentig minuten op zondag, maar 24/7. Van trippies naar alle uithoeken van Europa, bloed-zweet-en-tranen bij weer een schitterende sfeeractie die op het nippertje gereed is en dorstige Pre Match Drinking Sessions. Heerlijke verhalen, recht uit het hart. Rauw en omlijst met honderden foto’s, waarvan velen niet eerder gepubliceerd.

En juist hiermee onderscheidt het Feyenoord jaarboek van Postbus 1908 zich van de andere boeken die zeker bij een landstitel voor Feyenoord zullen verschijnen. Recht uit het hart, in plaats van gedreven door snel geld verdienen aan eventuele successen van Feyenoord. Kortom, verzeker jezelf vandaag nog van de zesde uitgave in een prachtige serie. Het boek -honderden pagina’s, prachtig opgemaakt in full-colour- zal namelijk in beperkte oplage verschijnen en vandaag begint de voorinschrijving.

Klik hier om de pre-order te plaatsen

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties