Van Breukelen: ''Ze zijn op een schandalige wijze behandeld''

Van Breukelen: ''Ze zijn op een schandalige wijze behandeld''

Toen KNVB-directeur Gijs de Jong enkele maanden geleden in een column stelde dat hij hoopte dat Feyenoord de landstitel zou pakken, kwam hem dat op flink wat kritiek te staan. Inmiddels heeft Hans van Breukelen zich aan dezelfde steen gestoten. De technisch directeur hoopt dat Feyenoord dit seizoen kampioen gaat worden.

"In mijn rol kan ik dit niet zeggen, maar ik doe het toch. Eric Gudde en Martin van Geel, wat hebben die niet allemaal over zich heen gekregen. Ze zijn op een schandalige wijze behandeld. Daarom gun ik het Feyenoord. En voor Dirk Kuijt", zo vertelde Van Breukelen in gesprek met De Telegraaf.

Eerder ging Gijs de Jong hem al voor. "Die ongelooflijk grote club Feyenoord, komend van zo ver, jaar-in-jaar-uit geploeterd om financieel en ander onheil af te wenden, eindelijk staat die volksclub weer op de drempel van een landstitel. Met zo’n enorme achterban is het goed voor het hele voetbal, dat Feyenoord kampioen wordt.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties