Makaay: ''Dat was vooraf al afgesproken''

Makaay: ''Dat was vooraf al afgesproken''

Terence Kongolo heeft maandagmiddag zijn rentree gemaakt en lijkt klaar voor de slot van de competitie. De verdediger kwam in de wedstrijd tussen Feyenoord 2 en ADO Den Haag 2 één helft in actie. In de rust werd Kongolo vervangen door Robin Zwartjens.

''Dat de rentree van Terence goed zou verlopen, was vandaag het belangrijkst,'' zegt coach Roy Makaay na afloop van de wedstrijd op de clubwebsite. ''Gelukkig is dat ook gebeurd. Dat Terence 45 minuten zou spelen, was vooraf al afgesproken.'' De 23-jarige Kongolo maakte in het Kyocera Stadion een sterke en fitte indruk.

Feyenoord 2 speelde uiteindelijk gelijk tegen ADO. ''Dit gelijkspel is meer dan verdiend, want wij waren de hele wedstrijd de bovenliggende partij. We gaven de doelpunten alleen te makkelijk weg en hebben het dus aan onszelf te wijten dat we niet gewonnen hebben vandaag. Desondanks was het voor onze spelers, waaronder een aantal A-junioren, een goede test, ook omdat ADO een flink aantal eerste elftalspelers had opgesteld.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties