Van Hanegem: ''Dat gevoel van angst snap ik niet''

Van Hanegem: ''Dat gevoel van angst snap ik niet''

Willem van Hanegem zag gisteren een angstig Feyenoord spelen op het kunstgras van PEC Zwolle. De koploper van de Eredivisie liet twee dure punten liggen. De Kromme snapt er helemaal niets van, zo schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad.

''Feyenoord staat al heel het seizoen bovenaan. Dan mag je toch verwachten dat de spelers dat ook in deze wedstrijd uitstralen? Ze moeten de komende weken wel dondersgoed beseffen dat ze écht geschiedenis kunnen schrijven. Voor de club, voor de supporters en ook voor zichzelf. Maar dat gevoel mis ik wel bij sommige spelers'', aldus Van Hanegem.

''Na die 2-2 moet je de boel toch helemaal afjagen? Bang voor de counter? Dat bedoel ik dus: dat gevoel van angst snap ik niet als je al heel het seizoen aan kop staat. Ik was trainer van Feyenoord toen we kampioen werden in 1993. Jongens als Fraser en De Wolf straalden echt uit: dit kampioenschap is van ons. Niet dat zij heel bewust met de buitenwereld bezig waren, maar er kroop iets onaantastbaars in de ploeg. Dat hoop ik de rest van de competitie ook te zien in het Feyenoord van nu.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties