Jans: ''Ik denk toch dat Feyenoord kampioen wordt''

Jans: ''Ik denk toch dat Feyenoord kampioen wordt''

Feyenoord stond iets meer dan een week geleden nog ruim aan kop in de Eredivisie. De Rotterdammers hadden een voorsprong van zes punten op nummer twee Ajax. Een week later ziet de wereld er anders uit en is het verschil tussen beide ploegen slechts één punt.

PEC Zwolle-trainer Ron Jans, die zondagmiddag 2-2 speelde tegen Feyenoord, verwacht toch dat de Rotterdammers aan het eind van het seizoen alsnog naar de Coolsingel mogen. “Ja, ik denk dat Feyenoord kampioen wordt. De Europa League-wedstrijden van Ajax tegen Schalke 04 gaan hen nog punten kosten. Het is wel duidelijk dat het nog niet beslist is.”

“Wie wordt het?”, vraagt Jans aan Fox Sports-verslaggever Jan Joost van Gangelen. “Jij bent toch Amsterdammer, zeggen ze altijd. Dat is ook onzin, trouwens. Ik vind het wel mooi dat de gretigheid en wil om kampioen te worden zo groot is in Rotterdam. Na de 2-1 hebben ze wel veel veerkracht, want ze komen toch terug op 2-2.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties