Elia kijkt vanavond Iron Man in plaats van Ajax

Elia kijkt vanavond Iron Man in plaats van Ajax

Feyenoord moet nog maximaal vier wedstrijden winnend afsluiten om kampioen te worden. De club heeft een voorsprong van drie punten op achtervolger Ajax en zag PSV donderdagavond definitief afhaken in de titelrace.

"In de Whatsapp-groep ging het er natuurlijk wel over", zegt Eljero Elia tegenover de NOS. "'Lekker hoor, PSV is weg', zag ik voorbij komen. Maar verder kijken we alleen naar onszelf. We moeten van week tot week leven en zorgen dat we blijven winnen."

Na de nederlaag in De Klassieker was de stemming minder positief. "De media hadden het over een crisis, maar die is er nooit geweest. We weten dat we heel veel spelers moesten missen tegen Ajax, daar hebben zij optimaal gebruik van gemaakt."

Feyenoord gaat zondag op bezoek bij PEC Zwolle. Aartsrivaal Ajax speelt vanavond al tegen NEC. "Ik wacht wel op de uitslag. Ik ga lekker met de boys chillen en een serie kijken, Iron Man. Dan zie ik het wel."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties