Elia: ''Dat mag geen excuus meer zijn''

Elia: ''Dat mag geen excuus meer zijn''

Eljero Elia heeft de smaak weer helemaal te pakken. De aanvaller van Feyenoord stond een aantal weken buitenspel vanwege een blessure aan zijn enkel. Afgelopen woensdag maakte hij weer zijn eerste minuten in De Kuip. "Dat heb ik zeker gemist. Het was een leuke wedstrijd."

Feyenoord won uiteindelijk met 8-0. Eljero Elia wist één keer te scoren. "We waren de hele wedstrijd scherp. Maar PEC Zwolle is weer hele andere wedstrijd,'' zegt de vleugelaanvaller in gesprek met RTV Rijnmond. ''Geen tijd voor excuus, we moeten onze droom uit laten komen. We moeten er alles aan doen om succes te hebben."

De aankomende tegenstander speelt op kunstgras, waar Elia geen fan van is. "Dat mag geen excuus meer zijn. Wij moeten strijd leveren en laten zien dat wij meer kwaliteit hebben. We moeten in onszelf geloven, in ons eigen kunnen. Gewoon honderd procent geven, 110 procent, om wedstrijden te winnen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties