Koevermans: ''We hebben met veel bedrijven gesproken''

Koevermans: ''We hebben met veel bedrijven gesproken''

Energiemaatschappij Qurrent is de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord. Dit maakte de club donderdagavond bekend. Over de nieuwe sponsorovereenkomst werden nog geen uitspraken gedaan. Tot vrijdagmiddag na de wekelijkse persconferentie van trainer Giovanni van Bronckhorst.

“We zijn voldaan en trots om Qurrent als opvolger van Opel te presenteren”, aldus Mark Koevermans, commercieel directeur van Feyenoord, tegenover RTV Rijnmond. “We zijn 12 tot 13 maanden op zoek geweest naar een nieuwe hoofdpartner.”

“Het was een intensieve zoektocht, maar we zijn heel voldaan. Er zijn veel bedrijven waar we meerdere gesprekken mee hebben gehad. Het is met Qurrent vanaf eind februari snel gegaan”, vervolgt hij. “

“Wij zijn ook ongelooflijk blij en trots om een partnership met Feyenoord te introduceren”, aldus een woordvoerder van de energiemaatschappij. “Het is een geweldige kans om met Feyenoord iets moois te doen. We willen heel Nederland laten zien wie we zijn. We gaan een contract voor 4 jaar aan.

“We gaan ook energieleverancier worden van Feyenoord en Varkenoord. Ook gaan we meedenken over de ontwikkeling van het nieuwe trainingscomplex. Wij hebben een marketingbudget en daar moeten we het mee doen. Over bedragen doen we geen mededelingen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties