Toornstra: '''Buiten de Kuip scoren kan ik ook, hoor''

Toornstra: '''Buiten de Kuip scoren kan ik ook, hoor''

Jens Toornstra heeft na zijn hattrick tegen Go Ahead Eagles alweer dertien treffers achter zijn naam staan, maar het gros van zijn productie wordt in De Kuip gemaakt. De middenvelder heeft meer moeite om het net buitenshuis te vinden. ''Maar ik kan het wel'', zegt hij lachend in het Algemeen Dagblad.

''Een doelpunt in een uitwedstrijd. Op de een of andere manier lukt het maar niet. Ik voel me lekker in de Kuip, dat is één ding wat zeker is, maar ik zie het toch als toeval dat het alleen in thuiswedstrijden lukt om te scoren. De Kuip is trouwens wel de mooiste plek om te scoren, dus in die zin ben ik er wel blij mee'', legt hij uit.

Feyenoord kan zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle zeer waarschijnlijk weer beschikken over topscorer Nicolai Jorgensen. Dirk Kuyt maakte woensdag zijn 150ste Eredivisie-treffer. En 99 waren in dienst van Feyenoord. ''De 100ste? Die maak ik zondag hahaha.''

Lees meer over
Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties