Feyenoorder loopt van Polen naar De Kuip voor goed doel

woensdag 5 april 2017 14:33 92.380 keer bekeken 179 reacties FR12.nl Bron: AD.nl

Hans Timmers (44) uit Hardinxveld-Giessendam loopt een tocht van 1.400 kilometer vanuit Polen naar De Kuip. Zijn bedoeling is om 2.500 euro op te halen voor het Prinses Beatrix Fonds. Hij start in Biala Podlaska en verwacht via Duitsland in ongeveer twee maanden op zijn eindbestemming aan te komen.

Aan het Algemeen Dagblad vertelt Timmers dat hij morgen in Warschau denkt aan te komen. "Het is wel even doorbijten om elke dag met een rugzak van vijftien kilo rond te lopen. Ook moet ik mijn route een beetje aanpassen, want de politie vindt het niet zo fijn als ik langs de snelweg wandel." De Feyenoordsupporter zal dus wat meer gebruik gaan maken van de bospaden.

Dagelijks zal hij op de plekken waar wi-fi is de vorderingen van zijn reis op internet zetten. "Ik heb een blog en mensen kunnen mij volgen via social media. Zo houd ik iedereen op de hoogte van mijn avontuur. Ik heb op straat veel ellendige dingen gezien en spierziektes vind ik vreselijk. Ik zou het mooi vinden om over twee maanden het stadion van mijn cluppie binnen te lopen in de wetenschap dat ik iets goeds voor zieke kinderen heb gedaan."

Timmers hoopt 2.500 euro op te halen: spieractie.nl/actie/hans-j-h-timmers

Gerelateerd nieuws
179 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 60 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 1030 mensen actief, waarvan 273 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved