Te Vrede: ''Dit was de zwaarste tijd van mijn leven''

dinsdag 4 april 2017 02:18 78.915 keer bekeken 61 reacties Pro Shots

Het was even schrikken toen Turkse media meldden dat oud-Feyenoorder Mitchell te Vrede zou lijden aan kanker. Hoewel de ziekte daadwerkelijk geconstateerd is bij hem, is hij inmiddels volledig genezen en is de kans op terugkeer te verwaarlozen.

Het is ook de oud-spits van Feyenoord niet in de koude kleren gaan zitten, zo vertelt hij aan De Telegraaf. "Natuurlijk ben ik in eerste instantie erg geschrokken, maar na het goede nieuws van de arts ben ik nu bezig met mijn herstel. Ik sta weer op het veld en ben keihard aan het trainen. Dit was de zwaarste tijd van mijn leven. Gelukkig kan ik weer positief vooruitkijken en dit achter me laten. Zo zie je maar dat niets belangrijker is dan je gezondheid."

"Om iedere speculatie weg te nemen doe ik een keer mijn verhaal. Zes weken geleden is bij een controle in het ziekenhuis een tumor ontdekt. Dat was een teelbal en deze bleek zonder uitzaaiingen te zijn. De tumor is in Nederland succesvol verwijderd. Het is bovendien een vorm van kanker waarbij mensen na een vroege constatering in 99% van de gevallen helemaal geneest."

Gerelateerd nieuws
61 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72544 leden - Op dit moment zijn 103 mensen actief, waarvan 29 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved