'Feyenoord wil contracten Vilhena en Basacikoglu verlengen'

'Feyenoord wil contracten Vilhena en Basacikoglu verlengen'

Feyenoord is bezig aan een sterk seizoen in de Eredivisie. De Rotterdammers staan al het gehele seizoen bovenaan in de competitie. Waar de supporters met spanning naar de slotfase van het seizoen kijken, kijkt de Feyenoord-directie inmiddels al voorzichtig naar volgend seizoen.

De Rotterdammers hopen het contract van Tonny Vilhena, dat loopt tot de zomer van 2018, te verlengen. Dit zegt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in het Fox Sports-programma Natafelen. De club doet op dit moment onderzoek naar een mogelijk nieuw contract voor de tweevoudig international van het Nederlands elftal.

Naast de 22-jarige Vilhena mag ook Bilal Basacikoglu hopen op een nieuw contract bij de club uit Rotterdam. Het huidige contract van de buitenspeler, die het al jaren met een reserverol moet doen, loopt ook tot medio 2018. Dit seizoen kwam de Turk tot 23 competitieoptredens in het shirt van Feyenoord.

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties