Nieuwkoop optimistisch: ''Woensdag weer rechtzetten''

Nieuwkoop optimistisch: ''Woensdag weer rechtzetten''

Het was een zure middag in Amsterdam voor Feyenoord, en ook voor Bart Nieuwkoop. Vanwege de schorsing van Vilhena begon hij in de basis in de Arena, maar hij leed met zijn team een 2-1 nederlaag.

"Ik had meer van de wedstrijd verwacht. We hadden vertrouwen en hebben een goede week gemaakt. Ik had het me anders voorgesteld", vertelt Nieuwkoop aan RTV Rijnmond. "Het was echt een mindere dag van onze kant. Gelukkig kunnen we dat woensdag weer rechtzetten. Na Sparta en Go Ahead hebben we goed gereageerd. Ik heb er vertrouwen in dat we dat nu weer gaan doen."

Doordat Karsdorp geblesseerd uitviel moest Nieuwkoop nog in de eerste helft de rechtsbackpositie van hem overnemen. Daar had hij het moeilijk. "Ajax speelde de twee tegen een situaties goed uit. Dan is het moeilijk om te anticiperen", legt hij uit. "Persoonlijk vond ik het jammer dat ik rechtsback moest staan, maar zo loopt het. Dan moet je gewoon je ding doen."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties