''Dat was een onvoorstelbare blunder van Kuipers''

zondag 2 april 2017 20:42 168.370 keer bekeken 253 reacties Pro Shots

Jan Everse is niet te spreken over het optreden van Björn Kuipers in de Klassieker. De scheidsrechter gaf in de eerste minuut al een onterechte vrije-trap, waaruit Lasse Schone wist te scoren. Ook strooide hij met gele kaarten in de verloren wedstrijd van Feyenoord.

"Het was geen vrije schop. Dat was een onvoorstelbare blunder van Kuipers. Ook de gele kaart voor El Ahmadi was onterecht en dat beïnvloedt toch een wedstrijd. Je weet bij die scheidsrechters niet meer waar je aan toe bent. Nijhuis vindt alles goed en Kuipers is een enorme zeikerd. Hij floot als een drol.''

''Ik vond het een blunder van Jones,'' zegt Everse over de vrije-trap van Schone. ''Het is een bal van dertig meter en die moet je gewoon hebben. Die bal is zo lang onderweg dat je zelfs nog een kop koffie kon drinken. Jones had misschien het idee dat hij over ging. Hij ging er niet met overtuiging naar toe,'' legt de oud-trainer uit in FC Rijnmond.

De Rotterdammers hadden te maken met een aantal blessure gevallen. "Jørgensen moest eraf en dat was naast het missen van Kongolo, Elia en Vilhena een beetje teveel van het goede voor Feyenoord. Je had ook iets met Gustafson kunnen doen, maar die is helemaal buiten de boot gevallen. Ik vond hem vorig seizoen een beste indruk maken. Toen was ook iedereen vol lof over hem."

Gerelateerd nieuws
253 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 99 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 658 mensen actief, waarvan 220 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved