''We zijn de enige club die het nog in eigen hand heeft''

''We zijn de enige club die het nog in eigen hand heeft''

Feyenoord heeft de titelrace weer spannend gemaakt door te verliezen van ajax. Trainer Giovanni van Bronckhorst geeft aan FOX Sports aan dat de ploeg teleurgesteld is. "Dat is nog een understatement. Dat moet ook, maar morgen moet de knop weer om."

"Je begint moeizaam en komt snel op achterstand. Dat was een tik, dan weet je dat het moeilijk gaat worden. Dan valt Nicolai vroeg in de wedstrijd ook nog weg. We zaten niet in de wedstrijd, we hadden geluk dat het maar 2-0 was bij de rust", aldus Van Bronckhorst. In de tweede helft ging Feyenoord op zoek naar de aansluitingstreffer, die in de blessuretijd nog viel. "Vlak voor tijd maken we die 2-1, maar toen was het te laat om nog iets te halen. We hebben verdiend verloren."

Met nog zes wedstrijden te spelen staat Feyenoord nu nog drie punten voor op nummer 2 Ajax. "Het worden spannende weken, maar we zijn de enige club die het nog in eigen hand heeft. Woensdag hebben we weer een kans om drie punten te halen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties