Feyenoord treft Ajax definitief zonder Dolberg

Feyenoord treft Ajax definitief zonder Dolberg

Kasper Dolberg is morgen niet inzetbaar tijdens De Klassieker. De Deense spits verscheen niet op de afsluitende training van de Amsterdammers. De aanvaller kampt met een liesblessure en trainde gisteren ook niet mee met de groep.

Oud-Feyenoorder Peter Bosz heeft nog niet bekend gemaakt wie de Deense spits gaat vervangen. Volgens Valentijn Driessen traint Ajax in een 4-4-2-formatie in aanloop naar de Klassieker. "Ik heb gehoord dat Bosz heeft getraind met een extra middenvelder.''

''Met Klaassen en Van de Beek, dan wordt de spitspositie vrijgelaten om daar mensen in te laten komen,'' vervolgt de journalist in gesprek met Voetbal Inside. ''Op de flanken komt aan de ene kant Traoré of Kluivert en aan de andere kant Younes.''

Update 16:47: Dolberg speelt definitief niet mee in de Klassieker. De tweede spits van het Deense elftal is ook niet fit genoeg om in te vallen. Václav Černý vervangt hem in de wedstrijdselectie.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties