''Ik ben als speler vertrokken, maar supporter blijf je altijd''

vrijdag 31 maart 2017 22:18 135.525 keer bekeken 108 reacties Pro Shots

Ook Stefan de Vrij leeft toe naar de klassieker. "Die leeft wel bij mij. Ik volg Feyenoord nog op de voet. Het is echt mijn club: jongen van de club, er opgegroeid vanaf mijn tiende, in de jeugd gespeeld, gelukkig lange tijd in het eerste gespeeld en daar ben ik heel trots op. Ik ben als speler vertrokken, maar supporter blijf je altijd."

De oud-verdediger van Feyenoord grijpt elke kans aan om De Kuip te bezoeken. "Vorig jaar was ik geblesseerd aan mijn knie en heb ik gerevalideerd in Nederland. Toen zat ik bijna elke week in het stadion om Feyenoord te volgen en dat doet wat met je. Feyenoord is een gevoel en ik ben erg blij dat het zo goed gaat dit seizoen. Zondag is heel belangrijk en ze kunnen hele goede zaken doen."

De Vrij somt ook de uitblinkers van Feyenoord dit seizoen op. "Vilhena en El Ahmadi op het middenveld zijn, denk ik, erg belangrijk. Ze hebben een spits die er heel veel inschiet, een goede keeper, centraal achterin een heel goed duo staan, goeie backs... eigenlijk alles. Het lijkt allemaal te kloppen dit seizoen," aldus De Vrij in gesprek met Feyenoord TV.

Gerelateerd nieuws
108 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 1045 mensen actief, waarvan 257 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved