Doelman Onana: ''Jones is beter dan ik''

vrijdag 31 maart 2017 11:24 101.395 keer bekeken 118 reacties Pro Shots

In aanloop naar de Klassieker van zondag in De Kuip spreken André Onana en Brad Jones uitgebreid over de wedstrijd en elkaar. De doelmannen hebben in aanloop naar het duel veel respect voor elkaar.

"Ik denk dat hij de beste keeper van de eredivisie is. Hij is beter dan ik. Jones is lang en sterk en goed met hoge ballen.", zegt Onana in gesprek met de NOS. Brad Jones deelt ook complimenten uit aan de 20-jarige doelman. "Hij doet het goed en ik denk dat mensen nu inzien dat hij degene is die ze nodig hadden. Zo presteren op die leeftijd, daar heb ik veel waardering voor." 

Brad Jones weet goed wat er zondag op het spel staat in de ArenA. "Het kan bij iedereen op het laatste moment misgaan. Kijk maar naar vorig seizoen. Je hebt de titel pas als je de schaal in je handen hebt. Zo staan wij erin: wij hebben nog niks gewonnen. We hadden 'm niet toen we in de winter eerste stonden en we hebben 'm nog niet. De strijd duurt langer."

Gerelateerd nieuws
118 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 215 mensen actief, waarvan 109 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved