Doelman Onana: ''Jones is beter dan ik''

Doelman Onana: ''Jones is beter dan ik''

In aanloop naar de Klassieker van zondag in De Kuip spreken André Onana en Brad Jones uitgebreid over de wedstrijd en elkaar. De doelmannen hebben in aanloop naar het duel veel respect voor elkaar.

"Ik denk dat hij de beste keeper van de eredivisie is. Hij is beter dan ik. Jones is lang en sterk en goed met hoge ballen.", zegt Onana in gesprek met de NOS. Brad Jones deelt ook complimenten uit aan de 20-jarige doelman. "Hij doet het goed en ik denk dat mensen nu inzien dat hij degene is die ze nodig hadden. Zo presteren op die leeftijd, daar heb ik veel waardering voor."

Brad Jones weet goed wat er zondag op het spel staat in de ArenA. "Het kan bij iedereen op het laatste moment misgaan. Kijk maar naar vorig seizoen. Je hebt de titel pas als je de schaal in je handen hebt. Zo staan wij erin: wij hebben nog niks gewonnen. We hadden 'm niet toen we in de winter eerste stonden en we hebben 'm nog niet. De strijd duurt langer."

Lees meer over
Brad Jones
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties