Karsdorp schrok: ''Ineens voelde ik liesklachten''

Karsdorp schrok: ''Ineens voelde ik liesklachten''

Rick Karsdorp begon gisteren in de verloren wedstrijd tussen Oranje en Italië niet in de basis. De verdediger van Feyenoord kreeg in aanloop naar het oefenduel last van zijn lies en begon daarom op de bank.

''Ineens voelde ik liesklachten opspelen. Ik schrok ervan. Vorig seizoen heb ik iets vergelijkbaars gehad. In goed overleg met de bondsarts en de bondscoach hebben we besloten dat ik dinsdagavond tegen Italië niet zou spelen. Ik wilde wel graag, maar besefte later dat het beter was om de wedstrijd te laten schieten.''

Voor Feyenoord staat zondag een belangrijke uitwedstrijd op het programma. "Ik hoop niet dat mijn lies een probleem is. Ik laat me vandaag behandelen op de club. De andere spelers zijn vrij," zegt Rick Karsdorp in gesprek met ELFVoetbal.nl

De klassieker is kortstondig ter sprake gekomen tijdens de interlandperiode. "We hebben het er bij Oranje even over gehad. Op een leuke manier. We gaan hier allemaal goed met elkaar om. De afgelopen dagen hebben we regelmatig FIFA gespeeld in duo's, Ajax tegen Feyenoord. Net hebben we elkaar de hand geschud. 'Ik zie je zondag', met een glimlach."

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties