Nieuwkoop: ''Ik wil niet voor joker staan bij die jongens''

Nieuwkoop: ''Ik wil niet voor joker staan bij die jongens''

Giovanni van Bronckhorst gaf deze week aan dat Bart Nieuwkoop een serieuze optie is voor het middenveld van Feyenoord. Er is namelijk een kans dat de trainer in De Klassieker tegen Ajax niet kan beschikken over Tonny Vilhena, die morgen hoort of hij geschorst of vrijgsproken wordt.

Nieuwkoop rekent nergens op. ''Passie en strijd tonen, daar begint het mee. Ik kan in deze fase van mijn carrière nog prima met deze reserverol leven. Natuurlijk wil ik dolgraag meer spelen, maar ik ben jong en het elftal draait zo ongelooflijk goed. Dan weet je dat de trainer geen reden heeft om zijn basiself te wisselen. Ik wacht het af'', stelt hij in het Algemeen Dagblad.

''Mochten we het volhouden als koploper deze competitie, dan voelt het sowieso als een succes waar ook ik echt aan heb bijgedragen. Iedereen maakt deel uit van de ploeg, maar als je speelt, voelt het nog iets lekkerder. Ik probeer zoveel mogelijk mee te pakken dit seizoen, maar alleen onze trainingen zijn al erg leerzaam. Als Karim El Ahmadi en Dirk Kuyt gaan jagen dan nemen die twee de hele ploeg mee. Ja, mij ook. Ik wil niet voor joker staan bij die jongens.''

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties