AD: Politieke steun voor nieuw Feyenoordstadion brokkelt af

AD: Politieke steun voor nieuw Feyenoordstadion brokkelt af

De politieke steun voor een nieuw Feyenoordstadion brokkelt af. Leefbaar Rotterdam, D66, SP en VVD in Rotterdam leggen harde eisen op tafel bij Feyenoord City, anders zal in april een onverbiddelijk 'nee' klinken tegen het ambitieuze project op Zuid. ''Risico’s nemen hoort erbij, maar gokken met belastinggeld niet.''

Daags voor de grote debatten van volgende week – in de commissie en Arminius – is een meerderheid in de gemeenteraad teleurgesteld in de planvorming tot nu toe. De mobiliteit in het gebied rondom de wijk Veranda is al langer een doorn in het oog, maar ook de hoogte van het spelersbudget in het nieuwe stadion baart zorgen.

De toekomstige voetbaltempel aan de Nieuwe Maas moet Feyenoord opstuwen in de vaart der volkeren, en ook voor hogere salarissen van de spelers zorgen. Feyenoord wil daarmee ‘tenminste’ op het niveau van Ajax en PSV komen en mikt op een budget van 25 miljoen. Te weinig, zo wordt gesteld, aangezien de concurrentie nu al op 27 miljoen euro zit.

Klik hier voor het complete artikel van het Algemeen Dagblad

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties