Tapia knokt zich met Peru naar gelijkspel tegen Venezuela

Met Renato Tapia in de basis heeft Peru vrijdag de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Venezuela met 2-2 gelijk gespeeld. Peru keek bij rust nog tegen een 2-0 achterstand aan, maar knokte zich in de tweede helft terug in de wedstrijd. Tapia werd vijf minuten voor tijd vervangen.

Peru staat na dertien gespeelde wedstrijden op de achtste plaats in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatiepoule. De eerste vier van de poule plaatsen zich voor het WK, terwijl de nummer vijf zich kwalificeert voor de intercontinentale play-offronde.

Tapia neemt het aanstaande woensdag met het nationale team van Peru op tegen Uruguay, de nummer twee in de poule.