''We bekijken serieus de mogelijkheden voor een scherm''

''We bekijken serieus de mogelijkheden voor een scherm''

Vanmorgen werd bekend dat Feyenoord geen grote schermen in De Kuip gaat plaatsen tijdens De Klassieker. De Rotterdamse club geeft via Twitter meer uitleg over de situatie. ''Tegen Ajax komt er meer bij kijken dan bij een willekeurige andere wedstrijd, denk onder meer aan vergunningen,'' laat de club weten.

Wel overweegt de club later in het seizoen uitwedstrijden in de Kuip te vertonen. ''We weten dat het leeft, maar we leven nog steeds van week tot week. We bekijken serieus de mogelijkheden voor een scherm als we op deze positie blijven staan.''

Feyenoord-supporter Tonnie van de Waal (52) kwam een maand geleden al met het idee .''En nou zeggen ze dat het te kort dag is!'' Bij de uitwedstrijd in de ArenA mogen geen supporters aanwezig zijn en was De Kuip dus een mooi alternatief. ''Feyenoord laat de supporters in de steek,'' zegt Van de Waal in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties