''Ik denk wel dat ik dezelfde agressie kan brengen''

''Ik denk wel dat ik dezelfde agressie kan brengen''

Feyenoord houdt al een tijd rekening met een schorsing voor Tonny Vilhena. De middenvelder is mogelijk vier wedstrijden niet inzetbaar voor de Rotterdammers. Mocht het zover komen lijkt Bart Nieuwkoop zijn vervanger te worden. De jeugdspeler speelt in het tweede van Feyenoord zijn wedstrijden al op het middenveld. Ook afgelopen weekend tegen sc Heerenveen kreeg Nieuwkoop speelminuten naast Vilhena en El Ahmadi.

''Sinds ik bij het eerste bij Feyenoord zit speel ik rechtsback, maar in de jeugd was ik middenvelder. Voor mij maakt het niet veel uit, zolang ik maar minuten pak,'' zegt Nieuwkoop in gesprek met FC Afkicken. ''Het is afwachten hoe het afloopt met Vilhena. We hebben genoeg middenvelders, maar misschien moet ik het gat van Tonny wel opvullen. Het wordt niet makkelijk om hetzelfde niveau als Tonny te halen, maar ik denk wel dat ik dezelfde agressie kan brengen.''

Lees meer over
Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties