Overeenkomst voor Feyenoord voetbalschool in Egypte

dinsdag 21 maart 2017 14:12 36.870 keer bekeken 47 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

In bijzijn van Karim El Ahmadi, Dirk Kuyt en technisch directeur Martin van Geel heeft Feyenoord in De Kuip een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Egyptische Modern Group voor een commerciële voetbalschool in Egypte. Komende zomer opent de voetbalschool op twee locaties in Cairo en Ismaïlia.

‘We zijn bij Feyenoord terecht gekomen omdat dit een club is met een zeer goede jeugdopleiding, die ons verder kan helpen met de ontwikkeling van onze jeugdspelers en -trainers,’ zegt Mohamed Boghdady, general manager van Modern Group. ‘We hebben de afgelopen periode met veel Europese clubs gesproken, maar de methode die Feyenoord hanteert, spreekt ons het meest aan. We zijn bovendien erg enthousiast geraakt door de gesprekken die we met de club hebben gevoerd en de ontvangst die we hebben gekregen in De Kuip.’

Met de samenwerkingsovereenkomst in Egypte wordt het internationale programma van Feyenoord verder uitgebreid. Feyenoord is inmiddels in vier werelddelen structureel actief. Zo heeft Feyenoord een partnership met twee clubs in de Verenigde Staten (St Louis Scott Gallagher en Tennessee SC) en een samenwerkingsverband met Free State in Zuid-Afrika en V-Varen Nagasaki in Japan. Eerder werkte de club al een seizoen lang intensief samen met de Delhi Dynamos in de Indiase Superleague.

Komende zomer is Feyenoord wederom met Shell actief in Nigeria en worden er voetbalkampen en clinics georganiseerd in Litouwen, Polen, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Canada. Eerder dit seizoen was Feyenoord ook al actief in diezelfde landen plus Vietnam, Algerije, Guinee en China. Ook kreeg Feyenoord Onder 18 de kans om kosteloos deel te nemen aan een toernooi/trainingskamp in Florida.

Gerelateerd nieuws
47 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 17 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 611 mensen actief, waarvan 184 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved