Karsdorp: ''Goede gevoel neem je toch mee naar Oranje''

maandag 20 maart 2017 20:11 59.773 keer bekeken 138 reacties Pro Shots

Rick Karsdorp meldde zich vandaag bij Oranje en was uiteraard in een opperbeste stemming. "We spelen zeven finales. Het vertrouwen is groot. Dat goede gevoel neem je toch mee naar Oranje."

Hij ziet zich niet als onbetwiste basisspeler bij Oranje en snapt dat de bondscoach nog om hem heen kan. "Natuurlijk, maar ik ga er alles aan doen om me te laten zien." 

Het niveau bij Oranje is hoog en hopelijk hoog genoeg om op 25 maart Bulgarije te verslaan. "Nu bij Oranje geeft toch een boost. Ik train met betere spelers. De Bulgaren ken ik niet. Dat krijgen we deze week te horen. We moeten een resultaat boeken, niet meer en niet minder.''

Ondertussen was ook het puntenverlies van Ajax tegen Excelsior de Feyenoordspelers niet ontgaan tijdens de terugweg van de wedstrijd tegen Heerenveen, zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "We zaten in de bus gisteren terug uit Friesland toen Excelsior tegen Ajax speelde. De televisie deed het niet goed, maar veel spelers keken op hun telefoon."

Laatste headlines
138 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63907 leden - Op dit moment zijn 60 mensen actief, waarvan 100 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting